BIHARI JURTATÁBOR

Üdvözöljök a Jurtatábor honlapján!

AMIÉRT ÉRDEMES HOZZÁNK LÁTOGATNI

SZÁLLÁSHELYÜNK

SZÁLLÁSHELYÜNK

A Bihari Jurtatábor az Érmelléken, Létavértes városában található, és honfoglalás kori sátrakat idéző hangulatával várja az idelátogatókat. Táborunk egy idilli parkban fekszik, ahol kültéri kemence és közösségi terek járulnak hozzá a kényelemhez.

LÉTAVÉRTES ÉS KÖRNYÉKE LÁTNIVALÓI

LÉTAVÉRTES ÉS KÖRNYÉKE LÁTNIVALÓI

Helyi látnivalóink mellett az idelátogatóknak lehetősége nyílik a térség, valamint a régió látványosságainak megtekintésére. Ennek megszervezésében a Jurtatábor csapata szívesen áll az érdeklődők rendelkezésére.

CSALÁDI ÉS OSZTÁLYKIRÁNDULÁSOK

CSALÁDI ÉS OSZTÁLYKIRÁNDULÁSOK

Családok, és iskolás csoportok számára is kiváló választás a Jurtatábor, ez a különleges hangulatú szálláshely. Igény szerint nem csak a szálláshely idézheti meg az ősi kort, de a honfoglaló magyarok életmódjába is betekintést nyerhetnek látogatóink a korhoz kapcsolódó kézműves foglalkozások segítségével.

A ROZSNYAI GYŰJTEMÉNY

A ROZSNYAI GYŰJTEMÉNY

A Jurtatábor közvetlen környezetében működik a Tiszántúl legnagyobb népikerámia-gyűjteménye, a Rozsnyai István Muzeális Gyűjtemény, ahol szakszerű tárlatvezetéssel ismerkedhetnek meg a Kárpát-medencei fazekasság történetével és gyönyörű alkotásaival. Az intézmény honlapján múzeumpedagógiai és kézműves foglalkozások gazdag kínálatából válogathatnak.

RÓLUNK ÍRTÁK

Felszabadult, vidám napokat töltöttek a település egyházai, múzeumai, szabadidőparkjai, szőlőskertje, halastava és piaca háza táján. Izgalmakban és közösségépítésben a vértesi jurta
táborban való alvás és az éjszakába nyúló programok jelentették a legtöbbet a kisdiákok számára.

A biharkeresztesi Gárdonyi Zoltán Református Általános Iskola és AMI szervezésében 19 tanuló részvételével néptánc táborban vettünk itt részt Önöknél. Méltó környezetet biztosítottak számunkra és szeretetteljes vendéglátásban volt részünk. Köszönünk mindent a tábort működtetőknek és az itt dolgozó embereknek! Életükre Isten gazdag áldását kívánjuk!

Két napot töltöttünk a táborban 25 hatodikos gyerekkel. Minden szempontból elégedettek vagyunk. A szálláshely és környéke jó volt. Remek programokon vettünk részt. A konyhán igen jól főznek, köszönjük az ő figyelmességüket is! További vidám, kitartó munkát kívánunk!

Köszönjük szépen, hogy itt lehettünk! Nagyon jól éreztük magunkat, s számos élménnyel is gazdagodtunk! A tábor remek, a program élményekkel teli és a szervezők nagyon barátságosak és segítőkészek!

Igazi gyöngyszemet hoztak itt létre, Magyarország keleti határvégén. Szülőként szeretném megköszönni mindazt a segítő szándékot, szervezést, lebonyolítást amit gyerekeink kaptak az itt töltött rövid hétvégén. Itt nem volt szükségünk a mai modern világunk technikáira (igaz a fényképezők állandóan be voltak kapcsolva). A kenyérlángos, a múzeumpedagógiai foglalkozás, a szekerezés, lovagoltatás, az íjászat és az esti táncház – mind nagyszerűen sikerült. Isten áldjon minden itt dolgozót!

CSAPATUNK

KŐVÁRI EMESE

KŐVÁRI EMESE

JENEI SZABINA

JENEI SZABINA

KERESSEN MINKET

Név

E-mail cím

Tárgy

Üzenet